Wat betekent ‘incashen’?

Stel een deel van jouw winsten veilig of beperk je verliezen! De Cash-In functie geeft jouw de kans om een huidige weddenschap te verzilveren voordat de uitkomst is bepaald. Het Cash-In aanbod is enkel geldig voor enkelvoudige live weddenschappen. Om de weddenschap vroegtijdig te stoppen hoef je enkel op de ‘Cash-In knop’ te duwen.
 
Voorbeeld 1: speler plaatst een weddenschap van €10 op Anderlecht aan notering 2.00.
De ruststand is nog steeds 0-0, maar meteen na de rust staat Anderlecht op voorsprong (1-0). De notering voor Anderlecht is nu gewijzigd naar 1.10. Ondertussen komt Club Brugge beter in de wedstrijd en ziet het ernaar uit dat Club Brugge de gelijkmaker zal scoren. Op dat moment kan je jouw ‘winstgevende weddenschap’ vroegtijdig laten uitbetalen aan bv. €17 (afhankelijk van de notering van dat moment). Deze winst wordt meteen verrekend op het account van de speler, wat er ook gebeurt tijdens de wedstrijd.
 
Voorbeeld 2: speler plaatst een weddenschap van €10 op Anderlecht aan notering 2.00.
Na 65 minuten is de score nog steeds 0-0. De notering voor Anderlecht staat nu genoteerd aan 3.00. De kans dat de speler momenteel zijn weddenschap zal winnen neemt steeds af. Op dat moment kan je uw verlies ‘beperken’ door een gedeelte van de inzet te recupereren. Als de speler op dat moment zou incashen ontvangt hij bv. nog €5.70, ongeacht het verdere verloop van de wedstrijd.