Hoe sluit ik mijn account?

Wanneer je jouw account wil afsluiten, kan je op je profielpagina de link “Mijn account sluiten” volgen.


Let op! Je zal niet meer kunnen inloggen. Indien je later jouw account toch opnieuw wil openen, zal je contact moeten opnemen met onze Klantendienst.